Infuuszak bedrukken

Infuuszak bedrukken met eigen drukmachine van Bomers Engineering

Bent u op zoek naar een manier om gemakkelijk infuuszakken te bedrukken? Klop dan eens bij Bomers Engineering aan! Wij zijn gespecialiseerd in de productie van machines voor het bedrukken en verwerken van zakken. Laat u door ons een machine maken? Dan is het mogelijk om iedere zak te variëren van tekst en logo in een gemakkelijk programma dat u kunt vergelijken met Word. De machine kan ter plekke worden omgezet: de flexibiliteit is dus erg goed.

Bomers Engineering: Infuuszak bedrukken en meer

Bomers Engineering is al ruim tien jaar gespecialiseerd in de productie van machines voor het bedrukken en verwerken van papieren zakken, kunststof en aluminium zakken. Onze ervaring, gedrevenheid en vakkennis zetten we dagelijks in voor klanten in vele marktsegmenten, van de verpakking- tot de zaad- en levensmiddelenindustrie en de farmaceutische branche. Onze machines vinden al jarenlang hun weg over de hele wereld.

Uw voordelen

De machines voor het bedrukken en verwerken van zakken realiseren we zoveel mogelijk in eigen huis. Dankzij de eigen productie kunnen we u betaalbare oplossingen op maat bieden. U heeft te maken met een kleine organisatie. Uw voordelen?:

  • Duidelijke afspraken;
  • Gegarandeerde kwaliteit;
  • Korte lijnen;
  • Helderheid in communicatie.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over bijvoorbeeld de mogelijkheden van infuuszak bedrukkenen? Heeft u interesse een machine voor het bedrukken en verwerken van zakken? Neem dan contact met Bomers Engineering op!