Service

De klantspecifieke elementen voor de machines vervaardigt Bomers Engineering op eigen locatie. Na de assemblage testen we de machines waarna we deze definitief naar u transporteren. In de eindfase testen we de machine op uw bedrijf en dragen we de machine pas over als deze volledig operationeel is.

Wij bieden u de volgende service:

  • Eén jaar garantie op de machines
  • Service op locatie en op afstand
  • Onderhoudscontract of strippenkaart
  • Training van uw medewerkers

Onderhoud en storingen

Stilstand vanwege storingen of onderhoudswerkzaamheden is voor u niet wenselijk. Onze machines zijn zo afgestemd dat eventuele storingen en onderhoud tot een minimum zijn beperkt. Bovendien bevatten de machines bewezen kwalitatieve componenten die beschikbaar zijn over de hele wereld.

Onderhoudscontract machines

Bomers Engineering ondersteunt u operationeel. Het is ook mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten of een strippenkaart voor werkuren in te kopen tegen een gereduceerd tarief. Vragen en storingen kunnen we veelal op afstand oplossen doordat wij online kunnen inloggen. Indien nodig komen we op locatie.

Succesvolle machines

Met de machines heeft Bomers Engineering in de afgelopen jaren ruimschoots haar kwaliteit bewezen. Wereldwijd werken de machines succesvol. Wilt u meer weten over de machines? Neem dan contact met ons op.