Over ons

Onze machines vinden al jarenlang hun weg over de hele wereld.

Bomers Engineering is al ruim tien jaar gespecialiseerd in de productie van machines voor het bedrukken en verwerken van papieren zakken, kunststof en aluminium zakken. Onze ervaring, gedrevenheid en vakkennis zetten we dagelijks in voor klanten in vele marktsegmenten, van de verpakking- tot de zaad- en levensmiddelenindustrie en de farmaceutische branche. Onze machines vinden al jarenlang hun weg over de hele wereld.

BE007

Maatwerk machines

De machines voor het bedrukken en verwerken van zakken realiseren we zoveel mogelijk in eigen huis. Dankzij de eigen productie kunnen we u betaalbare oplossingen op maat bieden. U heeft te maken met een kleine organisatie. Uw voordelen? Duidelijke afspraken, gegarandeerde kwaliteit, korte lijnen en helderheid in communicatie.

Meedenken?

Onze flexibiliteit, toewijding en kwaliteit van onze oplossingen resulteren in een lange en goede relatie met onze klanten. Wilt u uw productieprocessen optimaliseren of automatiseren? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en we werken samen aan een oplossing voor het verwerken van uw zakken.