Infuuszak bedruk systeem

Infuuszak bedruk systeem

Bent u op zoek naar een infuuszak bedruk systeem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bomers Engineering is gespecialiseerd in de productie van machines voor het bedrukken en verwerken van zakken. Laat u door Bomers Engineering een machine maken? Dan is het mogelijk om iedere zak te variëren van tekst en logo in een gemakkelijk programma dat u kunt vergelijken met Word. Daarbij bieden zij u altijd één jaar garantie op de machines, service op locatie én op afstand en trainen zij uw medewerkers.

Bomers Engineering: Infuuszak bedruk systeem en meer

Al meer dan tien jaar is Bomers Engineering gespecialiseerd in de productie van machines voor het bedrukken en verwerken van papieren zakken, kunststof en aluminium zakken. Onze ervaring, gedrevenheid en vakkennis zetten we dagelijks in voor klanten in vele marktsegmenten, van de verpakking- tot de zaad- en levensmiddelenindustrie en de farmaceutische branche. Onze machines vinden al jarenlang hun weg over de hele wereld.

De voordelen van de bedrukkingsmachines

De machines voor het bedrukken en verwerken van zakken realiseert Bomers Engineering zoveel mogelijk in eigen huis. Dankzij de eigen productie kunnen we u betaalbare oplossingen op maat bieden. U heeft te maken met een kleine organisatie. Uw voordelen?:

  • Digitaal bedrukken en verwerken van zakken in elke gewenste hoeveelheid op hoge snelheid;
  • Printen van tekst, logo, barcodes en batchinformatie;
  • Kostenreductie op voorraad bedrukte zakken;
  • Snel productieproces;
  • Automatiseren van arbeidsintensieve handelingen;
  • Tracking & tracing oplossingen;
  • Ook kleine oplages bedrukken is mogelijk.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de mogelijkheden van een infuuszak bedruk systeem? Heeft u interesse een machine voor het bedrukken en verwerken van zakken? Neem dan contact met Bomers Engineering op door te bellen naar +31 (0)545 286746 of een mail te sturen naar info@bomers-engineering.nl.