Hoe te printen op papieren tassen

Hoe te printen op papieren tassen?

Vraagt u uzelf af hoe te printen op papieren tassen? Wij van Bomers Engineering kunnen u verder helpen. Bomers Engineering produceert namelijk machines voor het digitaal bedrukken en verwerken van zakken. Laat u door ons een machine maken? Dan is het mogelijk om iedere zak te variëren van tekst en logo in een gemakkelijk programma dat u kunt vergelijken met Word. De machine kan ter plekke worden omgezet: de flexibiliteit is dus erg goed.

Bomers Engineering: digital printing en meer

Bomers Engineering is al ruim tien jaar gespecialiseerd in de productie van machines voor het bedrukken en verwerken van papieren, kunststof en aluminium zakken. Onze ervaring, gedrevenheid en vakkennis zetten we dagelijks in voor klanten in vele marktsegmenten, van de verpakking- tot de zaad- en levensmiddelenindustrie en de farmaceutische branche. Onze machines vinden al jarenlang hun weg over de hele wereld.

De service van Bomers Engineering

De machines realiseren we zoveel mogelijk in eigen huis. Door deze eigen productie kunnen we u betaalbare oplossingen op maat bieden. Wij dragen de machine pas naar u over als deze volledig operationeel is. Wij bieden u daarbij de volgende service:

  • Eén jaar garantie op de machines;
  • Training van uw medewerkers.
  • Service op locatie en op afstand;
  • Onderhoudscontract of strippenkaart;

Meer informatie?

Wilt u graag een antwoord op de vraag: “hoe te printen op papieren tassen?” of wilt u meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan contact met Bomers Engineering op door te bellen naar +31 (0)545 286746 of een mail te sturen naar info@bomers-engineering.nl