Bedrukken van plastic tassen machine

Bedrukken van plastic tassen machine bij Bomers Engineering

Bent u op zoek naar een manier voor het bedrukken van plastic zakken met een machine? Dan bent u bij ons op de juiste pagina terecht gekomen. Bomers Engineering is namelijk gespecialiseerd in de productie van machines voor het verwerken en bedrukken van zakken. Als u bij ons een machine laat maken, heeft u de mogelijkheid om de zak te variëren van tekst en logo in een gemakkelijk programma. Het bedrukken is mogelijk in elke gewenste hoeveelheid. Het bedrukken gebeurt op hoge snelheid: het productieproces verloopt daardoor erg snel. Het bedrukken van kleine oplages is tevens mogelijk. Bedruk uw plastic tassen met een machine van Bomers Engineering!

Bomers Engineering voor het bedrukken van plastic tassen met een machine

Wij zijn al meer dan tien jaar gespecialiseerd in de productie van machines voor het bedrukken en verwerken van papieren, aluminium en kunststof zakken. Onze gedrevenheid, ervaring en vakkennis zetten we dagelijks in voor klanten in vele marktsegmenten, van de verpakking- tot de zaad- en levensmiddelenindustrie en de farmaceutische branche. Onze machines vinden al jarenlang hun weg over de hele wereld.

De service van Bomers Engineering

Onze machines realiseren we zoveel mogelijk in eigen huis. Dankzij onze eigen productie kunnen we u betaalbare oplossingen op maat bieden. Wij dragen de machine pas naar u over als deze volledig operationeel is. Na de overdracht bieden wij u áltijd de volgende service:

  • Eén jaar garantie op de machines;
  • Onderhoudscontract of strippenkaart;
  • Service op locatie en op afstand;
  • Training van uw medewerkers.

Neem vrijblijvend contact op met Bomers Engineering!

Wilt u meer informatie over het bedrukken van plastic tassen met een machine? Of heeft u mogelijk interesse een machine? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar +31 (0)545 286746 of een mail te sturen naar info@bomers-engineering.nl.