Wat is digital printing?

Wat is digital printing?

Stelt u uzelf de volgende vraag: “Wat is digital printing?”. Wij van Bomers Engineering hebben het antwoord voor u. Bij digitaal drukwerk wordt rechtstreeks met digitale bestanden geproduceerd zonder tussenkomst van analoge films of drukplaten. Het door u digitaal aangeleverde betand wordt rechtstreeks naar een machine gestuurd en afgedrukt. Bomers Engineering produceert machines voor het digitaal bedrukken en verwerken van zakken.

Bomers Engineering: digital printing en meer

Bomers Engineering is al ruim tien jaar gespecialiseerd in de productie van machines voor het bedrukken en verwerken van papieren, kunststof en aluminium zakken. Laat u door ons een machine maken? Dan is het mogelijk om iedere zak te variëren van tekst en logo in een gemakkelijk programma dat u kunt vergelijken met Word. Onze ervaring, gedrevenheid en vakkennis zetten we dagelijks in voor klanten in vele marktsegmenten, van de verpakking- tot de zaad- en levensmiddelenindustrie en de farmaceutische branche. Onze machines vinden al jarenlang hun weg over de hele wereld.

De service van Bomers Engineering

De machines voor het bedrukken en verwerken van zakken realiseren we zoveel mogelijk in eigen huis. Dankzij de eigen productie kunnen we u betaalbare oplossingen op maat bieden. U heeft te maken met een kleine organisatie. Wij dragen de machine pas naar u over als deze volledig operationeel is. Wij bieden u daarbij de volgende service:

  • Eén jaar garantie op de machines;
  • Service op locatie en op afstand;
  • Onderhoudscontract of strippenkaart;
  • Training van uw medewerkers.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over de vraag: “wat is digital printing?” of wilt u meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan contact met Bomers Engineering op door te bellen naar +31 (0)545 286746 of een mail te sturen naar info@bomers-engineering.nl