Printmachine voor plastic tassen

Printmachine voor plastic tassen van Bomers Engineering

Zoekt u een printmachine voor plastic tassen? Dan bent u zojuist op de goede pagina terecht gekomen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de productie van machines voor het verwerken en bedrukken van zakken. Als u bij ons een machine laat maken, heeft u de mogelijkheid om de zak te variëren van tekst en logo in een gemakkelijk programma. Het bedrukken is mogelijk in elke gewenste hoeveelheid en dit gebeurt op hoge snelheid. Het productieproces verloopt daardoor erg snel. Daarnaast is het bedrukken van kleine oplages mogelijk. Bomers Engineering, voor uw printmachine voor plastic tassen!

Bomers Engineering: voor een printmachine voor plastic tassen

Al meer dan 10 jaar zijn wij gespecialiseerd in de productie van machines voor het bedrukken en verwerken van papieren, aluminium en kunststof zakken. Onze gedrevenheid, ervaring en vakkennis zetten we dagelijks in voor klanten in vele marktsegmenten, van de verpakking- tot de zaad-, de levensmiddelenindustrie en de farmaceutische branche. De machines van Bomers Engineering vinden al jarenlang hun weg over de hele wereld.

De service van Bomers Engineering

De machines van Bomers Engineering worden zoveel mogelijk in eigen huis gerealiseerd. Dankzij eigen productie kunnen zij u betaalbare oplossingen op maat bieden. Bomers Engineering draagt de machine pas naar u over als deze volledig operationeel is. Na de overdracht bieden zij u áltijd de volgende service:

  • Eén jaar garantie op de machines;
  • Service op locatie en op afstand;
  • Onderhoudscontract of strippenkaart;
  • Training van uw medewerkers.

Neem vrijblijvend contact op met Bomers Engineering!

Wilt u meer informatie over een printmachine voor plastic tassen? Schroom niet en neem vrijblijvend contact op door te bellen naar +31 (0)545 286746 of een mail te sturen naar info@bomers-engineering.nl.