Plastic tas bedruk machine

Plastic tas bedruk machine

Bent u op zoek naar een plastic tas bedruk machine? Dan ben u bij Bomers Engineering aan het juiste adres. Zij is gespecialiseerd in de productie van machines voor het bedrukken en verwerken van zakken. Laat u door ons een machine maken? Dan kun u iedere zak variëren van tekst en logo in een gemakkelijk programma vergelijkbaar met het programma Word. Het bedrukken is mogelijk in elke gewenste hoeveelheid en op hoge snelheid, waardoor de het productieproces snel verloopt. Ook kleine oplages bedrukken is mogelijk met de machines van Bomers Engineering. Wat wilt u nog meer?

Bomers Engineering: bedrukken van infuuszakken en meer

Wij zijn al meer dan tien jaar gespecialiseerd in de productie van machines voor het bedrukken en verwerken van papieren zakken, aluminium en kunststof zakken. Onze ervaring, gedrevenheid en vakkennis zetten we dagelijks in voor klanten in vele marktsegmenten, van de verpakking- tot de zaad- en levensmiddelenindustrie en de farmaceutische branche. Onze machines vinden al jarenlang hun weg over de hele wereld.

De service van Bomers Engineering

De machines voor het bedrukken en verwerken van zakken realiseren we zoveel mogelijk in eigen huis. Dankzij de eigen productie kunnen we u betaalbare oplossingen op maat bieden. Wij dragen de machine pas naar u over als deze volledig operationeel is. Wij bieden u daarbij de volgende service:

  • Eén jaar garantie op de machines;
  • Onderhoudscontract of strippenkaart;
  • Service op locatie en op afstand;
  • Training van uw medewerkers.

Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u meer informatie over de plastic tas bedruk machine? Heeft u interesse een machine voor het bedrukken en verwerken van zakken? Neem dan vrijblijvend contact op met Bomers Engineering door te bellen naar +31 (0)545 286746 of een mail te sturen naar info@bomers-engineering.nl.