Bedrukken van papieren zakken

Bedrukken van papieren zakken

Bent u op zoek naar een manier voor het bedrukken van papieren zakken? Dan ben u bij Bomers Engineering aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van machines voor het verwerken en bedrukken van zakken. Laat u door ons een machine maken? U heeft dan de mogelijkheid om de zak te variëren van tekst en logo in een gemakkelijk programma. Het bedrukken is mogelijk in elke gewenste hoeveelheid. Dit gebeurt op hoge snelheid, waardoor de het productieproces snel verloopt. Ook kleine oplages bedrukken is mogelijk met de machines van Bomers Engineering.

Bomers Engineering: bedrukken van papieren zakken en meer

Bomers Engineering is al meer dan tien jaar gespecialiseerd in de productie van machines voor het bedrukken en verwerken van papieren zakken, aluminium en kunststof zakken. Onze ervaring, gedrevenheid en vakkennis zetten we dagelijks in voor klanten in vele marktsegmenten, van de verpakking- tot de zaad- en levensmiddelenindustrie en de farmaceutische branche. De machines van Bomers Engineering vinden al jarenlang hun weg over de hele wereld.

De service van Bomers Engineering

Onze machines realiseren we zoveel mogelijk in eigen huis. Dankzij onze eigen productie kunnen we u betaalbare oplossingen op maat bieden. Wij dragen de machine pas naar u over als deze volledig operationeel is. Wij bieden u daarbij áltijd de volgende service:

  • Eén jaar garantie op de machines;
  • Service op locatie en op afstand;
  • Onderhoudscontract of strippenkaart;
  • Training van uw medewerkers.

Neem vrijblijvend contact met Bomers Engineering op!

Wilt u meer informatie over het bedrukken van papieren zakken? Heeft u mogelijk interesse een machine? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar +31 (0)545 286746 of een mail te sturen naar info@bomers-engineering.nl.