Bedrukken van infuuszakken

Bedrukken van infuuszakken

Wilt u weten hoe u het bedrukken van infuuszakken het beste kan laten doen? Dan Bomers Engineering het antwoord voor uw. Zij is gespecialiseerd in de productie van machines voor het bedrukken en verwerken van zakken. Laat u door ons een machine maken? U kunt dan iedere zak variëren van tekst en logo in een gemakkelijk programma vergelijkbaar met het programma Word. Daarbij bieden wij u altijd één jaar garantie op de machines, service op locatie én op afstand en trainen wij uw medewerkers.

Bomers Engineering: bedrukken van infuuszakken en meer

Wij zijn al meer dan tien jaar gespecialiseerd in de productie van machines voor het bedrukken en verwerken van papieren zakken, aluminium en kunststof zakken. Onze ervaring, gedrevenheid en vakkennis zetten we dagelijks in voor klanten in vele marktsegmenten, van de verpakking- tot de zaad- en levensmiddelenindustrie en de farmaceutische branche. Onze machines vinden al jarenlang hun weg over de hele wereld.

De voordelen van de bedrukkingsmachines

Onze machines realiseren we zoveel mogelijk in eigen huis. Door deze eigen productie kunnen wij u betaalbare oplossingen op maat bieden. De volgende voordelen brengen de bedrukkingsmachines met zich mee:

  • Digitaal bedrukken en verwerken van zakken in elke gewenste hoeveelheid op hoge snelheid;
  • Ook kleine oplages bedrukken is mogelijk;
  • Printen van tekst, logo, barcodes en batchinformatie;
  • Automatiseren van arbeidsintensieve handelingen;
  • Tracking & tracing oplossingen;
  • Kostenreductie op voorraad bedrukte zakken;
  • Snel productieproces.

Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u meer informatie over het bedrukken van infuuszakken? Heeft u interesse een machine voor het bedrukken en verwerken van zakken? Neem dan vrijblijvend contact op met Bomers Engineering door te bellen naar +31 (0)545 286746 of een mail te sturen naar info@bomers-engineering.nl.